Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Bütünleme ve Telafi Sınavları

Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Bütünleme ve Telafi Sınavları Çarşamba 5 Şubat 2014 tarihi saat 09:00-17:00 arasında ADA202, ADA216 ve ADA215 odalarında yapılacaktır.

Bütünleme Sınavı’na Başvuru Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine

• Bütünleme sınavı başvuruları 29-31 Ocak arasında yapılacaktır, geç başvurular kabul edilmeyecektir.
• 2013-2014 Güz döneminde aldığınız başarısız (‘’F’’) notunuz için bütünleme sınavı başvurusu yapabilirsiniz.
• Bütünleme sınavına katılacağınız her ders için aşağıdaki hesap numarasına 50 TL yatırım yapmanız gerekmektedir(Başvuru yapıldıktan sonra sınav gününüze kadar ödemenizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir);
• Sınav başvurularınız direkt Fakülte sekreterliklerinize iletilecektir. Başvuru ile ilgili soru ve sorunlarınızı Fakülte sekreterliğinize iletmeniz gerekmektedir.
• Başvuru formunda yer alan bilgileri lütfen eksiksiz doldurunuz.
• Aşağıdaki linke tıklayarak başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz;

Başvuru Formu

Muhasebe bakiyesi olan ve final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine

Güz 2013 Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Güz 2013 dönemine ait eğitim harcı borcu olup sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları ve Bahar 2014 dönemi eğitim harçlarını ödemeleri halinde 29 - 31 ocak 2014 tarihleri arasında telafi sınavlarına 50 TL ders başı ödeme ile başvurma hakları olacaktır. Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır.

İlgili sınavlar ayrıca bütünleme sınavlarıyla birlikte 5 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilecektir.