MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Mimarlık Bölümü'ne, Amerika’dan Sergi Daveti

GAÜ Mimarlık Bölümü'ne, Amerika’dan Sergi Daveti

Kasım 2016‘da Amerika’nın Florida eyaletinde gerçekleşecek olan sergi ve sempozyumda, GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı  Doç. Dr. Hossein Sadri ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri konuşma gerçekleştirecek.


 


Konuyal ilgili açıklamada bulunan Doç. Dr. Hossein Sadri, GAÜ’nün daha öncede, İstanbul`da Yıldız Teknik Üniversitesi`nde Mimarlık Bölümünün stüdyo dersleriyle ilgili yapılmış olan serginin 2015-2016 yılı eğitim faaliyetlerini içeren güncellenmiş şeklinin Amerika`da sergileneceğini belirterek, GAÜ Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Shahin Keynoush,  Mimarlık Bölümü yıl koordinatörleri ve stüdyo yürütücülerinin ortak bir çalışma yürütmekte olduklarını söyledi.


 


Sadri ayrıca, bu serginin Amerika`dan sonra Avrupa`da çeşitli okullarda yeniden düzenleneceğini belirterek, amaçlarının dünyadaki en iyi mimarlık okullarında GAÜ mimarlık bölümünün eğitim açısından başarılarını sergilemek ve özellikle verilen etik eğitimin, çevreye ve insana duyarlılığını bir örnek olarak göstermek olduğunu vurguladı.