GAÜ SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANI TOROS VE GAÜ AKADEMİSYENİ MURAT KARAYALÇIN, REKTÖR ÖZTÜRK İLE BİRARAYA GELDİ

Tarih: 17/10/2017

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) “İnovasyon” temalı 2017-2018 Akademik yılı başlangıcında, GAÜ Siyasal Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aykut Toros ve GAÜ Akademisyeni Murat Karayalçın, GAÜ Rektörü Prof Dr. Kutsal Öztürk’e ziyarette bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aykut Toros ve Murat Karayalçın ile özellikle, GAÜ’nün “İnovasyon” yılı ile ilgili görüşme gerçekleştirdiklerini kaydederek,  geçtiğimiz yıllarda GAÜ bünyesinde gerçekleştirilen ve bir çok değerli konuğun yer aldığı “GAÜ Kıbrıs Masası” bünyesinde, Haziran 2018’de, alanında uzman konuklar ve siyasilerin yer alacağı “Kıbrıs SorunuÇözümsüzlük, İnovative ve Çözüm Seçenekleri” bağlamında Uluslararası bir kongre hazırlığında olduklarını söyledi. Öztürk, Karayalçın’ın da engin tecrübeleri ile bu kongreye tam destek vereceğini belirttiği açıklamasında, 2017-2018 teması olan “inovasyon”u yıl içerisinde birçok ulusal ve uluslararası etkinliklerde, farkı konu başlıkları ile irdeleyeceklerini söyledi.