Grafik Tasarım Haftası Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümü tarafındanGrafik Tasarım Haftası düzenleniyor.

”Designer Our Names“ sloganı ile bu yıl ikincisi düzenlenecek grafik tasarım haftasında çeşitli sergiler, sunumlar ve atölye çalışmaları düzenlenecek.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall ve Millenium Kompleks Senato Kongre Salonu ile Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi stüdyolarında 9-13 Ocak 2012 tarihleri arasında düzenlenecek Grafik Tasarım Haftası etkinlikleri halka açık olacak ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.

Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sergi alanında Grafik Dizayn bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi açılışı ile başlayacak Grafik Tasarım Haftasında kariyer gelişimi ve üniversite sonrası kariyer konulu seminerler yanında atölye çalışmaları da düzenlenecek.

”Designer Our Names“ sloganı ile bu yıl ikincisi düzenlenecek grafik tasarım haftası etkinlik programı şöyle:

9 Ocak 2012 saat 12.00 Sergi Açılışı
Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sergi alanı

10 Ocak 2012 saat 10.00 Seminer
Mezuniyet Sonrası Kariyer -Seyde Ertüz Deco Style Dergisi Editörü

11 Ocak 2012 saat 10.00 Seminer
Mezuniyet Sonrası Kariyer ’ Kerim Belet

11 Ocak 2012 saat 10.00 Fotoğraf Sergisi
Öğretim Görevlisi Özge Luricinalı’nın Temel Fotoğrafçılık dersi kapsamında eserlerin sergilenmesi Millenium Kompleks Senato Katı

12 Ocak 2012 saat 10.00 Sergi ve Atölye Çalışması
Nilgün Güney Sergi Sunumu Atatürk Kültür Merkezi Lefkoşa