GAÜ İç Mimarlık Bölümünün Girne'de Enstalasyon Sergisi

Girne Ameriakan Üniversitesi İç Mimarlık Üçüncü Sınıf Öğrencilerinin enstalasyon eserlerinden oluşan sergi 25 Aralık tarihinde Girne şehir merkezinde gerçekleşti. GAÜ İç Mimarlık Bölümünün organize ettiği ve İç Mimarlık Öğretim Görevlisi Gülten Göze'nin küratörlüğünde gerçekleşen bu sergideki eserler savaş, çevre kirliliği, küresel ısınma, engellilik ve diğer dışlanma şekilleri, özgürlüğe karşı engeller gibi insani ve çevresel konular odağında dünyamızın çeşitli problemlerine karşı duyarlılık artırmayı amaçlamaktalardı.

Bu sergi gün boyunca Girne kentinde yaşayan farklı gruplar, öğrenciler, sanatçılar, akademisyenler, kent sakinleri ve turistler tarafından ilgiyle izlendi. Sergiyi ayrıca GAÜ Genel Sekreteri Dr. Sualp Davut, Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan vekili Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri ve GAÜ Cuma Seminerleri davetli konuşmacısı Central European Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Jakob Rigi ziyaret etti.