İZLER: GÜZ 2012-2013 Dönemi Sergisi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık, İç Mimarlık ve Grafik Tasarım bölümü öğrencilerinin dönem içinde yapmış oldukları projeler GAÜ Tecnopark Fuaye alanında sergilenecektir.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Tecnopark Fuaye alanında 20 Şubat 2013 Çarşamba günü saat: 11:00’da gerçekleşecek olan sergi halka açık olacaktır.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada “SEMESTER DISPLAY” başlığıyla gerçekleştirilecek olan sergide GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesindeki öğrencilerin dönem içinde yaptıkları projelerin en iyilerinin sergileneceği belirtilirken, yapılan bu etkinliğin öğrencilerin gelecekteki hayatlarına hazırlık açısından çok önemli katkı sağlıyacağı vurgulandı.