Fakültemiz Öğretim Üyelerinin Yeni Yayınlanan Kitapları

GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili, Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri'nin mimarlık teorisi alanında yazdıkları kitapları Antalya Mimarlar Odası tarafından bu ay yayınlandı. "Mimarlık ve İnsan Hakları" temasıyla kutlanan Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri çerçevesinde 3 Ekim 2012 Pazartesi günü Antalya'da gerçekleşen seminerden geliştirilerek hazırlanan bu kitabın başlığı "Mimarlık, Mekan - Kent, Kentsel Dönüşüm ve İnsan Hakları"dır. Bu kitap iki bölümden oluşmaktadır: Kitabın ilk bölümü "Mimarlık, Mekan ve İnsan Hakları" başlığıyla Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri tarafından ikinci bölümü ise "Kent, kentsel Dönüşüm ve İnsan Hakları" başlığıyla Yrd. Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri tarafından kaleme alınmıştır.